ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ: Η μπαταρία είναι πολύ σημαντικό εξάρτημα για την εύρυθμη λειτουργία του κινητού σας. Τα πρώτα σημάδια πτώσης της μπαταρίας φαίνονται όταν μετά από μια πλήρη φόρτιση ο χρόνος διάρκειας έχει μειωθεί αισθητά, αυτό βέβαια μπορεί να οφείλετε και σε κάποια ενεργοβόρα εφαρμογή που έχετε εγκαταστήσει στο κινητό σας ή αν έχετε αλλάξει κάποια ρύθμιση όπως φωτεινότητα ή την διάρκεια αναμονής οθόνης.Γι’ αυτό καλό είναι πριν φέρετε την συσκευή σας για αλλαγή μπαταρίας να κάνετε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αφού πρώτα κρατήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ:Για την αλλαγή της μπαταρίας χρειάζεται να τοποθετηθεί η συσκευή σε ειδικό μηχάνημα αποκόλλησης του πίσω καλύμματος έτσι ώστε να αποκλείσουμε την πιθανότητα να δημιουργηθούν τυχόν εκδορές στο κινητό ή ζημιές που μπορεί να προκληθούν κατά το άνοιγμα με διάφορα αιχμηρά αντικείμενα. Πατήστε εδώ για δείτε το σχετικό video

Όταν τελειώσουμε την επισκευή, πριν αρχίσουμε την επανασυρμολόγηση της συσκευής θα  πρέπει πρώτα να αντικαταστήσουμε όλα τα αυτοκόλλητα μέρη (φλάντζες, λαστιχάκια κτλ.) με καινούρια. Κατόπιν θα τοποθετήσουμε την συσκευή σε ειδική πρέσα ελεγχόμενης πίεσης για συγκεκριμένο χρόνο προκειμένου να πετύχουμε την στεγάνωση της συσκευής. Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό video

ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ: Για την αλλαγή της μπαταρίας και τον τελικό έλεγχο ορθής λειτουργίας 20 σημείων χρειάζεται περίπου 1 ώρα.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ:

Α) Για συσκευές εντός εγγύησης: Αν η συσκευή σας καλύπτεται χρονικά από την ετήσια εγγύηση της Honor για τις ενσωματωμένες μπαταρίες ή 6 μήνες για τις αποσπώμενες τότε η αντικατάσταση της μπαταρίας είναι εντελώς δωρεάν.

Β) Για συσκευές εκτός εγγύησης: Αν η εγγύηση της συσκευής σας έχει λήξει ή η συσκευή φέρει εμφανή σημάδια κακής χρήσης τότε η επισκευή είναι εκτός εγγύησης. Η νέα μπαταρία έχει 12 μήνες εγγύηση για τις ενσωματωμένες και 6 μήνες για τις αποσπώμενες.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ: Μόνο στο αποκλειστικό κατάστημα της Honor είστε σίγουροι για την γνησιότητα του ανταλλακτικού και ότι η επισκευή έγινε σύμφωνα με τις προδιαγραφές της εταιρείας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο