ΑΛΛΑΓΗ ΟΘΟΝΗΣ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ: Η οθόνη είναι προϊόν υψηλής τεχνολογίας και το δεύτερο σημαντικότερο εξάρτημα στο κινητό σας μετά από την πλακέτα λογικής. Αποτελείται από 4 μέρη, την επιφάνεια αφής, την οθόνη καθ’αυτή, το άνω πλαίσιο και την μπαταρία – η αντικατάστασή της μπαταρίας είναι δωρεάν.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ:Για την αλλαγή της οθόνης χρειάζεται να τοποθετηθεί η συσκευή σε ειδικό μηχάνημα αποκόλλησης του πίσω καλύμματος έτσι ώστε να αποκλείσουμε την πιθανότητα να δημιουργηθούν τυχόν εκδορές στο κινητό ή ζημιές που μπορεί να προκληθούν κατά το άνοιγμα με διάφορα αιχμηρά αντικείμενα. Πατήστε εδώ για δείτε το σχετικό video       

Όταν τελειώσουμε την επισκευή, πριν αρχίσουμε την επανασυναρμολόγηση της συσκευής θα  πρέπει πρώτα να αντικαταστήσουμε όλα τα αυτοκόλλητα μέρη (φλάντζες, λαστιχάκια κτλ.) με καινούρια. Κατόπιν θα τοποθετήσουμε την συσκευή σε ειδική πρέσα ελεγχόμενης πίεσης για συγκεκριμένο χρόνο προκειμένου να πετύχουμε την στεγάνωση της συσκευής. Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό video

ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ: Για την αλλαγή της οθόνης και τον τελικό έλεγχο ορθής λειτουργίας 20 σημείων χρειάζεται περίπου 1 ώρα.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ:

Α) Για συσκευές εντός εγγύησης: Αν η συσκευή σας καλύπτεται χρονικά από την διετή εγγύηση της  Honor και η συσκευή δεν φέρει εμφανή σημάδια που προκλήθηκαν από μη ορθή χρήση του κινητού τότε η επισκευή είναι εντελώς δωρεάν.

Β) Για συσκευές εκτός εγγύησης: Αν η εγγύηση της συσκευής σας έχει λήξει ή η συσκευή φέρει εμφανή σημάδια κακής χρήσης τότε η επισκευή είναι εκτός εγγύησης. Μετά την επισκευή στο αποκλειστικό κατάστημα της Honor η συσκευή σας  έχει πάλι εγγύηση για το υπόλοιπο χρόνο της διετούς εγγύησης ή αν η εγγύηση έχει λήξει τότε έχετε για το συγκεκριμένο ανταλλακτικό και μόνο για αυτό ένα χρόνο εγγύηση και εφ’ όρου ζωής εγγύηση για την εργασία.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ: Μόνο στο αποκλειστικό κατάστημα της  Honor  είστε σίγουροι για την γνησιότητα του ανταλλακτικού και ότι η επισκευή έγινε σύμφωνα με τις προδιαγραφές της εταιρείας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο