ΑΛΛΑΓΗ ΘΥΡΑΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ:Η θύρα φόρτισης σε πολλά μοντέλα είναι κοινή και για τα ακουστικά. Αναλόγως το μοντέλο η θύρα φόρτισης είναι είτε κολλημένη στην κεντρική πλακέτα λογικής ή αποτελεί ξεχωριστό ανταλλακτικό (subboard). Αν η συσκευή σας δεν φορτίζει καθόλου ή δεν εφάπτεται καλά ο φορτιστής (φόρτιση με διακοπές) και αφού πρώτα ελέγξετε ότι ο φορτιστής λειτουργεί κανονικά σε άλλη συσκευή τότε θα πρέπει να επισκεφτείτε το κατάστημα μας για να ελέγξουμε την συσκευή σας αλλά και τον φορτιστή σας.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ: Για την αλλαγή της θύρας φόρτισης χρειάζεται να τοποθετηθεί η συσκευή σε ειδικό μηχάνημα αποκόλλησης του πίσω καλύμματος έτσι ώστε να αποκλείσουμε την πιθανότητα να δημιουργηθούν τυχόν εκδορές στο κινητό ή ζημιές που μπορεί να προκληθούν κατά το άνοιγμα με διάφορα αιχμηρά αντικείμενα. Πατήστε εδώ για δείτε το σχετικό video  

Όταν τελειώσουμε την επισκευή, πριν αρχίσουμε την επανασυναρμολόγηση της συσκευής θα  πρέπει πρώτα να αντικαταστήσουμε όλα τα αυτοκόλλητα μέρη (φλάντζες, λαστιχάκια κτλ.) με καινούρια. Κατόπιν θα τοποθετήσουμε την συσκευή σε ειδική πρέσα ελεγχόμενης πίεσης για συγκεκριμένο χρόνο προκειμένου να πετύχουμε την στεγάνωση της συσκευής . Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό video

ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ: Για την αλλαγή της θύρας φόρτισης και τον τελικό έλεγχο ορθής λειτουργίας 20 σημείων χρειάζεται περίπου 1 ώρα.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ& ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ:

Α) Για συσκευές εντός εγγύησης: Αν η συσκευή σας καλύπτεται χρονικά από την διετή εγγύηση της Honor και η συσκευή δεν φέρει εμφανή σημάδια που προκλήθηκαν από μη ορθή χρήση του κινητού τότε η επισκευή είναι εντελώς δωρεάν.

Β) Για συσκευές εκτός εγγύησης: Αν η εγγύηση της συσκευής σας έχει λήξει ή η συσκευή φέρει εμφανή σημάδια κακής χρήσης τότε η επισκευή είναι εκτός εγγύησης. Μετά την επισκευή στο αποκλειστικό κατάστημα της Honor η συσκευή σας  έχει πάλι εγγύηση για το υπόλοιπο χρόνο της διετούς εγγύησης ή αν η εγγύηση έχει λήξει τότε έχετε για το συγκεκριμένο ανταλλακτικό και μόνο για αυτό ένα χρόνο εγγύηση και εφ’ όρου ζωής εγγύηση για την εργασία.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ: Μόνο στο αποκλειστικό κατάστημα της Honor είστε σίγουροι για την γνησιότητα του ανταλλακτικού και ότι η επισκευή έγινε σύμφωνα με τις προδιαγραφές της εταιρείας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο