Πολιτική επιστροφών

Δωρεάν Επιστροφή και Προϋποθέσεις

Στo Huawei Customer Service Center μπορείτε να επιλέξετε το προϊόν που θέλετε και να γίνει Δωρεάν Επιστροφή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή και καλώντας μας στο τηλέφωνο 2170007575 ή στέλνοντας mailστο sales@huaweiservice.gr και ενημερώνοντας μας τον λόγο επιστροφής και την αλλαγή που θέλετε.

Η Δωρεάν Επιστροφή ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας.

Για να γίνει η Δωρεάν Επιστροφή θα πρέπει:

  • Να μην έχει γίνει χρήση του προϊόντος.
  • Στο δέμα της επιστροφής να εμπεριέχει την απόδειξη αγοράς.
  • Το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση με όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά του.
  • Το Huawei Customer Service Center διατηρεί το δικαίωμα της μη αλλαγής εάν δεν πληρούνται η παραπάνω προϋποθέσεις.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση καλέστε μας στο τηλέφωνο 217 0007575 ή στείλτε μας email στο sales@huaweiservice.gr για περισσότερες πληροφορίες.

1) Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδοθεί είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σας) μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, στη διεύθυνση: Μιχαλακοπούλου 178, Αμπελόκηποι Τηλ: 217 0007575, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών του Huawei Customer Service Center κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

2) Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δέκα (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

Για να πραγματοποιήσετε επιστροφή προϊόντος, απαραίτητο είναι να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση.

Σε κάθε περίπτωση σας συνιστούμε να επιστρέφετε το προϊόν με συστημένο δέμα με δηλωμένη αξία την πραγματική αξία του προϊόντος, έτσι ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματός σας.

3) Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό, παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα την εταιρεία μας έτσι ώστε να επιστραφεί το προϊόν στις αποθήκες μας

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι η ευθύνη βαραίνει την εταιρεία μας θα αντικατασταθεί άμεσα.

Η αποστολή επιβαρύνει το Huawei Customer Service Center.

Σε κάθε άλλη περίπτωση το προϊόν κατόπιν συνεννόησης και αφού καλύπτεται από εγγύηση θα αποσταλεί στην κατασκευάστρια εταιρεία για επισκευή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο